U heeft de Flash Player nodig voor een correcte weergave van deze website.

Bedrijfswebsite

Op het Internet zijn veel verschillende bedrijfswebsites te bekijken. Sommige vallen op door een originele uitstraling terwijl anderen veel op elkaar lijken. Dat laatste willen wij voorkomen. Het is juist belangrijk dat u opvalt tussen al die andere websites. We streven er dan ook naar om een website te ontwikkelen die niet dertien in een dozijn is.

Internet is een belangrijke manier om toekomstige klanten op een positieve manier aan te spreken. Veel bezoekers oriënteren zich via het wereldwijde web. Vandaar dat wij adviseren om een verzorgde website te laten maken. Als onderneming heeft u wellicht al een eigen website, maar die persoonlijke touch ontbreekt misschien nog. En dat persoonlijke is juist onmisbaar. Zo onderscheidt u zich van andere bedrijven en websites.

Op uw site kunt u zich professioneel presenteren. Een kwalitatief goede website vertelt veel over uw bedrijf. Het zegt waar u voor staat en wat een potentiële klant van u kunt verwachten. Als bedrijfsleider heeft u het geregeld druk. Vandaar dat wij u van dienst willen zijn bij het maken van een goede bedrijfswebsite. Een eerste indruk van een website is namelijk van groot belang. Nog voordat een bezoeker inhoudelijk een bedrijfswebsite leest, valt zijn of haar oog al op de uitstraling en de presentatie.

Straalt uw website professionaliteit uit? Of heeft u eerder een jong en dynamisch bedrijf? Gaat uw voorkeur uit naar een fris design? Wellicht is uw bedrijf modern en kiest u voor een strakke uitstraling. Met zulke vragen gaan onze medewerkers aan de slag. Zij zijn uitstekend in het ontwikkelen van een website die bij u en uw onderneming past. Wij zullen vooraf goed naar uw wensen luisteren en daarna samen met u een plan opzetten. U blijft bij het hele proces betrokken. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

De experts van Triple Internet Solutions zijn dus gespecialiseerd in het ontwikkelen van een website die bij uw wensen aansluit. Onze medewerkers vertalen de inhoud van uw bedrijf naar vormgeving. En dat is een vak apart. Dat houdt in dat we samen kijken naar de kleuren van de website. Worden het felle kleuren of wilt u liever pastel? We streven er tevens naar om de huisstijl te verwerken in de bedrijfswebsite. Daarnaast is ook het lettertype van belang. Dat kan variëren van klassiek tot modern. Zo past de bedrijfswebsite het best bij de uitstraling van uw onderneming.

Vraag een offerte aan

U kunt hier een offerte op maat aanvragen.

Bel mij terug

Een beller is sneller. Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.

Nieuwsbrief aanmelden

Meld u nu aan voor onze gratis mailing. Zo blijft u uitstekend op de hoogte.