U heeft de Flash Player nodig voor een correcte weergave van deze website.

Content management systeem

Artikelen op Internet publiceren kan soms erg ingewikkeld lijken. Alles gaat met HTML codes en vooral een leek begrijpt daar helemaal niets van. Maar nu is er een mogelijkheid om zonder technische kennis documenten en gegeven sop Internet te publiceren. Wij zijn van mening dat het uitstekend werkt voor mensen die weinig kennis hebben van het Internet. Online publiceren kan gemakkelijk met het content management systeem. Dit is een softwaretoepassing die het voor iedereen makkelijk maakt om gegevens op Internet te plaatsen. U hoeft dus helemaal niet veel verstand te hebben van moeilijke software. Met dit systeem kunt u eenvoudig uw website beheren.

Het systeem wordt vaak afgekort tot CMS. Een belangrijk kenmerk van het CMS is dat de gegevens als platte tekst kunnen worden ingevoerd ‘achter’ de website. Dat is het gedeelte waar u de website beheert. Maar bezoekers zien online een lay-out door toepassing van sjablonen. Vandaar dat iedere gebruiker zo goed met het CMS over weg kan. Het is zeer gebruiksvriendelijk en in een handomdraai kunt u uw website helemaal aanpassen. Daarnaast kost het weinig tijd om veranderingen door te voeren in de tekst. Artikelen online zetten gaat ook eenvoudig. Net als het toevoegen van foto´s, illustraties of video´s.

Een content management systeem bestaat altijd uit een aantal vaste onderdelen. Zo heeft ieder systeem een presentatiemodule. In deze module kunnen de ingevoerde gegevens door bezoekers worden bekeken. Daarnaast kent het CMS ook een administratiemodule. Vaak is deze afgeschermd en alleen voor u toegankelijk en zichtbaar. Hier kunt u de gegevens invoeren, verwijderen of wijzigen. En tot slot beschikt ieder content management systeem over een database of een andere manier om de gegevens op te slaan. Dat gebeurt geheel automatisch en scheelt u tijd om het zelf te doen.

Er zijn diverse soorten content management systemen. Wij werken met een systeem dat zelf gemaakt is en waar speciaal gelet is op de gebruikers gemakken. Het programma is eenvoudig in het gebruik om professionele websites te beheren. Wij raden het al onze klanten aan. Met gemak kunt u onder meer online werkprocessen organiseren, e-learning omgevingen creëren en e-commerce activiteiten ontwikkelen. Ons CMS is uitermate geschikt voor iedere onderneming.

Wij zijn zelf erg gecharmeerd van het content management systeem, omdat het voor iedere Internetgebruiker goed werkt. Uit onderzoek blijkt dat ook onze klanten tevreden zijn. U beschikt bij Triple Internet Solutions over een krachtig en voordelig systeem om uw website te beheren en te laten groeien.

Vraag een offerte aan

U kunt hier een offerte op maat aanvragen.

Bel mij terug

Een beller is sneller. Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.

Nieuwsbrief aanmelden

Meld u nu aan voor onze gratis mailing. Zo blijft u uitstekend op de hoogte.