U heeft de Flash Player nodig voor een correcte weergave van deze website.

Dedicated servers

U kunt vanaf nu beschikken over een dedicated server van Triple Internet Solutions. Hiermee krijgt u de beschikking over een eigen server. En dat is vrij uniek. Want bij een reseller hosting en shared hosting is dat namelijk niet het geval. Die pakketten zitten op één server en dat heeft verschillende nadelen, omdat u de server moet delen.

Maar met een dedicated server heeft u geen omkijken naar die nadelen. Want het grote voordeel is dat uw grenzen onbeperkt zijn. U bent namelijk zelf de beheerder van de server en hoeft geen rekening te houden met anderen die op dezelfde server zitten. U heeft hierdoor veel vrijheid en controle. Op de server kunt u bijvoorbeeld uw website plaatsen. Maar ook andere online applicaties. Dat is helemaal aan u. U dient wel enige basiskennis in huis te hebben van het opzetten en onderhouden van webservers en mailservers. Ook kennis van veiligheid is van belang voor het beheren van een dedicated server.

Bij Triple Internet Solutions krijgt u dan toegang tot uw eigen server. Wij blijven wel eindverantwoordelijk voor het beheer. Net als het onderhoud aan de server. Daar hoeft u zelf dus niet naar om te kijken. Mocht u zelf alle kennis van dedicated servers in huis hebben, dan bent u in staat om de server helemaal zelf te beheren. Vooraf zullen we duidelijke afspraken maken over de dedicated server. Ook beantwoorden we uw vragen en praten we over mogelijke onduidelijkheden.

Een dedicated server heeft verscheidene voordelen. Zo wordt een server geheel aan een klant beschikbaar gesteld. U hoeft uw server dus niet te delen met derden. Hierdoor kunt u zelf bepalen welke software u op de server laat draaien. Van andere websites heeft u geen last. Daarnaast heeft u geen torenhoge aanschafkosten en beschikt u ten alle tijden over een betrouwbare internetverbinding.

Wij verzekeren u dat onze dedicated servers in een veilige omgeving staan. Onze technici houden alles keurig in de gaten en hebben veel kennis van zaken. Daarnaast geeft u een rechtstreekse service aan uw klanten en wordt alles op maat voor uw gemaakt. Wij werken niet met standaardpakketten, maar luisteren naar uw wensen.

Als u zelf wilt beslissen wat u op uw server plaatst, dan is de Triple Internet Solutions dedicated server de juiste oplossing. U kunt vrijblijvend contact opnemen met Triple Internet Solutions over een dedicated server. Wij staan u graag te woord.

Vraag een offerte aan

U kunt hier een offerte op maat aanvragen.

Bel mij terug

Een beller is sneller. Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.

Nieuwsbrief aanmelden

Meld u nu aan voor onze gratis mailing. Zo blijft u uitstekend op de hoogte.