U heeft de Flash Player nodig voor een correcte weergave van deze website.

Diensten

Triple Internet Solutions biedt u diverse diensten aan. Voor het gemak hebben wij die onderverdeeld in Vormgeving, Marketing en Techniek.

Vormgeving

De vormgeving van uw huisstijl is het eerste dat een toekomstige klant ziet op uw website. Daarom besteden wij grote zorg aan het ontwikkelen van een huisstijl die bij u past. Als we het over de kleuren eens zijn, gaan we verder met het ontwikkelen van uw bedrijfswebsite. De site dient goed overeen te komen met wat u als bedrijf wilt uitstralen. Vooraf zullen we daar goed over overleggen. Ook kunt u er voor kiezen om een flash op uw website weer te geven. Met deze flash zijn korte animaties, webvideo’s en webapplicaties te zien. Flash is tevens uitermate geschikt voor het gebruik van reclame.

In onze huidige samenleving is de computer niet meer weg te denken. Er wordt op Internet verkocht en gekocht. Met onze digitale brochure sluiten wij daar keurig op aan. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van een brochure op Internet. De klant kan gemakkelijk online bladeren door de brochure. En kunnen zelfs direct producten worden besteld. Daarnaast is een webwinkel ook niet meer weg te denken uit deze tijd. Onze online winkels zijn overzichtelijk en gemakkelijk voor iedere Internetgebruiker te gebruiken.

Marketing

Een goede marketing maakt het voor iedere toekomstige klant mogelijk om u gemakkelijk op Internet te vinden. E-mail marketing gaat daarbij steeds een belangrijkere rol spelen. Het is een krachtige tool om relaties te onderhouden en om uw omzet te verhogen. Veel bedrijven zetten e-mail marketing in om met hun klanten te communiceren. Het contact verloopt prettig, omdat het persoonlijk is. Daarbij komt dat e-mail marketing relatief weinig kost.

Online advertenties vallen erg op bij de Internetgebruiker. Uit cijfers blijkt dat bedrijven door online advertentiecampagnes extra omzet genereren. Dus ook u kunt uw doelgroep bereiken door middel van banners en pop-ups. Om uw bedrijf nog beter op de kaart te zetten kunt u tevens gebruik maken van het optimaliseren van uw zoekmachine. Promotie voor uw website is uitermate belangrijk. Uit onderzoek is gebleken dat Internet door ruim tien miljoen mensen wordt gebruikt. Meer dan 93% van die mensen gebruikt een zoekmachine, zoals Google. Veel Internetgebruikers vinden informatie online. Wij kunnen uw website zo aanschrijven, zodat de zoekmachines u weten te vinden. Zo loopt u mogelijke klanten nooit mis. Deze webpromotie verhoogt dus uw bezoekersaantallen. Wij streven ernaar om uw webpromotie zo goed mogelijk te laten functioneren.

U weet pas echt wat bezoekers van uw bedrijf vinden als u het hen vraagt. Met een online enquête heeft u binnen een paar minuten duidelijkheid over die vraag. Wij verzorgen snelle en eenvoudige enquêtes voor het web. De opmaakt sluit natuurlijk mooi aan bij uw huisstijl.

Techniek

Internet lijkt soms zo eenvoudig. Maar niets is minder waar. Voor het oog ziet alles er online piekfijn uit. Maar de techniek van het Internet werkt op de achtergrond. Zo beheren de specialisten van Triple Internet Solutions uw website met veel plezier. Alles rondom uw website wordt constant in de gaten gehouden. U heeft daar zelf geen omkijken naar. Wij verzorgen tevens diverse internet applicaties. Zo blijven wij programma’s vernieuwen en verbeteren. Wellicht zit u zelf met vragen die niet via de standaardsoftware ontwikkeld kunnen worden. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste oplossing.

Triple Internet Solutions heeft ruime ervaring op het gebied van een content management systeem. Dit systeem maakt het mogelijk om in een handomdraai informatie informatie op Internet te plaatsen. Wij hebben tevens eenvoudige dedicated servers. Deze server kent geen beperkingen. Daarnaast heeft u grote controle over de server. De dedicated servers van Triple Internet Solutions zijn stabiel.

Voordat u een website aanmaakt, is het van belang dat u uw domeinnaam vastlegt. Bij ons kunt u uw domein in een aantal korte stappen laten registeren. Binnen een paar minuten bent u de trotse eigenaar van bijvoorbeeld een .nl domeinnaam. Vervolgens kunt u er voor kiezen om uw website door Triple Internet Solutions te laten hosten. Onze deskundigen zetten uw website dan online, zodat deze voor iedereen te bezichtigen is. Naast hosting bieden wij ook ondersteuning bij scripting en e-maildiensten.

Vraag een offerte aan

U kunt hier een offerte op maat aanvragen.

Bel mij terug

Een beller is sneller. Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.

Nieuwsbrief aanmelden

Meld u nu aan voor onze gratis mailing. Zo blijft u uitstekend op de hoogte.