U heeft de Flash Player nodig voor een correcte weergave van deze website.

Hosting en domeinnamen

Hosting is een essentieel onderdeel als het gaat om het aanmaken van een website. U zou het kunnen vergelijken met een flat, waar meerdere mensen in wonen. Bij hosting bent u de huurder van een huis. U huurt ruimte om uw domein aan iedereen op Internet te laten zien. Met hosting kunt u gemakkelijk uw activiteiten op het wereldwijde web starten. Daarnaast kunt u zelf bepalen hoeveel ruimte u nodig heeft. Dat ligt aan de grote van uw website. Maar ook aan de hoeveel klanten en bezoekers die u verwacht. U kunt de kosten gemakkelijk op uw verwachtingen afstemmen.

Een eerste stap om uw online activiteiten te starten is om een domeinnaam vast te leggen. Dat wordt ook wel domeinregistratie genoemd. Dan beschikt u over een uniek adres op Internet. U wordt alleen nooit de eigenaar van een domein. Zolang u blijft betalen, bent u wel de aangewezen persoon om de domein in te vullen. Maar wanneer u de domeinnaam opzegt, is deze weer voor iedereen toegankelijk.

Voor het gemak zetten wij de domeinregistratie altijd op uw eigen naam. Ook als u plannen heeft om een website te beginnen, kunt u de domeinnaam alvast vastleggen. Wij raden dit ten zeerste aan. Zo weet u namelijk zeker dat niemand anders dezelfde naam registreert. In het verkopen van domeinnamen zit tevens een kleine handel. Een gewilde domeinnaam kan aardig wat geld in het laatje brengen, dus u kunt domeinnamen registeren en met winst door verkopen. Maar u kunt natuurlijk ook een domeinnaam voor uw eigen onderneming kopen en die geheel naar uw smaak invullen.

Triple Internet Solutions biedt niet alleen domeinregistratie aan. Wij staan ook klaar om uw domein te verhuizen naar een andere server. Dat kan onder meer naar onze eigen servers. Deze zijn uiterst betrouwbaar en veilig. Klanten hebben ons laten weten zeer tevreden te zijn met de snelheid van de servers. Daarnaast hebben we zelden problemen met onze servers, waardoor uw website uitstekend blijft draaien. De overgang naar onze servers verloopt uiterst flexibel en positief.

Wij raden u aan om snel uw domeinnaam te registreren. Het zou natuurlijk zonde zijn als iemand u net voor is met de registratie van eenzelfde domein. Om dat te voorkomen adviseren wij u om uw domeinnaam bij ons vast te leggen. Natuurlijk helpen wij u stap voor stap door het proces. Met vragen of andere onduidelijkheden kunt u altijd bij ons terecht.

Vraag een offerte aan

U kunt hier een offerte op maat aanvragen.

Bel mij terug

Een beller is sneller. Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.

Nieuwsbrief aanmelden

Meld u nu aan voor onze gratis mailing. Zo blijft u uitstekend op de hoogte.