U heeft de Flash Player nodig voor een correcte weergave van deze website.

Internet applicaties

Achter de schermen vindt er van alles plaats bij een Internet applicatie. Wellicht heeft u daar weleens over nagedacht. Het Internet heeft veel online toepassingen en wellicht wilt u daar niet te diep op ingaan. Veel toepassingen en ontwikkelingen zijn voor de gebruikers niet zichtbaar. Bij webdesign komt bijvoorbeeld veel meer kijken dan alleen het grafisch ontwerp. Er wordt ook gekeken naar de conceptontwikkeling, programmeren en de informatie architectuur.

Triple Internet Solutions realiseert diverse Internet applicaties voor uw bedrijf. Zo blijven wij programma´s vernieuwen en verbeteren. Wellicht zit u zelf met vragen die niet via de standaardsoftware ontwikkeld kunnen worden. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste oplossing. Met plezier duiken we in een probleem om de beste oplossing te vinden. We houden alle deuren open en onderzoeken het probleem tot op het bot. Zo zijn wij in staat om een goede analyse te maken.

De experts van Triple Internet Solutions verzorgen bijvoorbeeld een intranet. Dit is een privaat netwerk binnen een organisatie. Zo zijn bijna alle hogescholen voorzien van een intranet, waar studenten en docenten informatie op kunnen vinden. Alleen zij hebben toegang tot het intranet met een bepaalde code. Voor buitenstaanders is dit netwerk dus niet beschikbaar. Dat maakt het mogelijk om vertrouwelijke informatie op een intranet te plaatsen. De gegevens staan dan online, maar zijn maar voor een select publiek te bekijken.

Soms wordt wel een gedeelte van het intranet opengezet voor partners, klanten of leveranciers. Dat heet een extranet. En ook daarin in zijn we gespecialiseerd. Het doel van een extranet is om informatie en gegevens beschikbaar te stellen voor mensen buiten de organisatie. Alles is beveiligd, dus u hoeft niet te vrezen dat bedrijfsinformatie over het hele web wordt verspreid. Een bedrijf kan tevens met een extranet klanten toestaan om direct bestellingen te plaatsen op het netwerk. In een vertrouwde omgeving voelen klanten of partners zich gauw thuis en worden er eerder bestellingen geplaatst.

Daarnaast helpen wij u ook bij de automatisering van uw bedrijf. Zo verbeteren wij processen die voor u van toepassing zijn. Dat kunt u denken aan een agenda en planning. Wij maken deze natuurlijk op maat. Andere processen zijn bijvoorbeeld een urenregistratie, facturering en relatiebeheer.

Het Internet heeft veel te bieden. Soms kunt u door de bomen het bos niet meer zien. Maar dan zijn wij er om u duidelijkheid te geven. Wij weten alles van online applicaties. Als u op zoek bent naar een gerichte applicatie voor Internet, dan staan wij u graag te woord.

Vraag een offerte aan

U kunt hier een offerte op maat aanvragen.

Bel mij terug

Een beller is sneller. Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.

Nieuwsbrief aanmelden

Meld u nu aan voor onze gratis mailing. Zo blijft u uitstekend op de hoogte.