U heeft de Flash Player nodig voor een correcte weergave van deze website.

Nieuws berichten

Triple Internet Solutions groeit. Wij zijn een vernieuwende onderneming op Internet en zoeken dus constant naar innovaties. Op deze pagina leest u het actuele nieuws van ons bedrijf. Ook nieuwe ontwikkelingen worden hier uitgebreid besproken.

10-02-2009 - Nieuwe website gelanceerd

Een website is voor ieder bedrijf belangrijk. Ook voor ons. Om u nog beter van dienst te kunnen zijn, hebben we daarom gekozen voor een geheel nieuwe uitstraling. Een frisse en overzichtelijke look maken het voor u gemakkelijk om uw weg te vinden op onze site. Vanaf nu is de nieuwe website voor iedereen toegankelijk. Wij hopen u nog vaak te mogen begroeten.

06-02-2008 - Triple Internet Solutions is verhuisd

Triple Internet Solutions blijft in rap tempo doorgroeien. Kwaliteit blijft constant centraal staan. We zijn dankbaar voor onze deskundige medewerkers. Maar ook voor u als klant. U maakt het mogelijk dat wij landelijk zo goed staan aangeschreven. Vanwege deze sterke groei zijn we genoodzaakt om te verhuizen. In Zevenaar hebben een prachtige locatie gevonden. Vanaf die plek zullen wij ons voor u blijven inzetten.

Ons nieuwe adres is:
Ringbaan Zuid 8
6905 DB Zevenaar

Post kunt u sturen naar:
Postbus 407
6900 AK Zevenaar

Vraag een offerte aan

U kunt hier een offerte op maat aanvragen.

Bel mij terug

Een beller is sneller. Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.

Nieuwsbrief aanmelden

Meld u nu aan voor onze gratis mailing. Zo blijft u uitstekend op de hoogte.