U heeft de Flash Player nodig voor een correcte weergave van deze website.

Online advertenties

Pop-ups en banners zijn op bijna iedere website te zien. Het is een ideale manier voor adverteerders om een doelgroep te bereiken. Als u Triple Internet Solutions inschakelt om u van dienst te zijn op het gebied van online advertenties, garanderen wij extra omzet voor uw onderneming. Uit onderzoek is gebleken dat u als adverteerder profijt heeft van online advertentiecampagnes. Wij zijn gespecialiseerd in het opzetten van dergelijke succesvolle campagnes.

Onbewust onthoudt een Internetgebruik een banner. Dat is de grote kracht van online advertenties. Een terugkerende bezoeker komt telkens dezelfde advertentie tegen. En het onthouden van de reclame is natuurlijk essentieel. Als u een onderwerp kiest dat de doelgroep aanspreekt, zal u nog meer succes hebben van de campagne. In dat geval klikt een bezoeker ook sneller op de link, omdat hij nieuwsgierig is. En gebruikers houden van doorklikken.

Uit onderzoek blijkt tevens dat de vorm van de banner niet de aandacht trekt. Het gaat echt om de inhoud van de advertentie. Spreekt het onderwerp niet aan, dan is een bezoeker snel afgehaakt. Belangrijk is dus om te adverteren op websites waar uw doelgroep vaak komt. Jongeren kunt u bijvoorbeeld het beste benaderen via een profielenwebsite. Voetballiefhebbers vindt u daarentegen het snelst op websites van clubs. Duidelijk is dus dat de banner succes heeft als het onderwerp de interesse heeft gewekt bij de bezoeker. De taak van de adverteerder is vervolgens om die interesse te blijven voeden met nieuwe online advertenties.

Veel informatieve websites geven gelegenheid om op hun websites te adverteren. Het succes van online advertenties in zoekmachines is groot. Zo wordt uw advertentie gevonden via bepaalde thema´s. Google Adwords is de bekendste manier van online adverteren. Veel bedrijven maken gebruik van deze dienst. Stel dat uw hotel bijvoorbeeld een eigen zwembad heeft, dan moedigen wij u aan om uw advertenties weer te geven bij informatieve websites over zwemmen.

De experts van Triple Internet Solutions zorgen ervoor dat uw advertentie optimaal gevonden wordt. Zo heeft u het meeste profijt van de online campagne. Wij proberen door het noemen van kernwoorden handig op de onderwerpen in te spelen. Wij stellen met plezier een campagne op voor online advertenties. Dan weet u zeker dat uw advertentie aan alle eisen voldoet en kunt u het maximale resultaat uit de campagne halen. U heeft dan ook geen omkijken naar de campagne en kunt zich geheel richten op de bezoekers die door de campagne uw website bezoeken. Wij zorgen ervoor dat uw advertentie goed gevonden wordt door Internetgebruikers.

Vraag een offerte aan

U kunt hier een offerte op maat aanvragen.

Bel mij terug

Een beller is sneller. Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.

Nieuwsbrief aanmelden

Meld u nu aan voor onze gratis mailing. Zo blijft u uitstekend op de hoogte.