U heeft de Flash Player nodig voor een correcte weergave van deze website.

Online enquête

Triple Internet Solutions maakt het voor alle bedrijven mogelijk om effectief onderzoek te doen. Wij stellen zeer professionele vragenlijsten op, die gemakkelijk in gebruik zijn. Met een online enquête weet u waar u aan toe bent. Het is een onderzoek, waarbij gebruik gemaakt wordt van gegevens die door vragen zijn verkregen. Een online enquête wordt via het Internet afgenomen.

Het online onderzoek is tegenwoordig eenvoudig en duidelijk in het gebruik. Maar vroeger was het nogal tijdrovend. Toen ontving de geënquêteerde een e-mail met de vraag zelf een kruisje voor het antwoord te zetten en vervolgens de e-mail weer terug te sturen. Dat vergde veel te veel tijd. De kwaliteit was tevens aanzienlijk lager dan nu. Daarna ontstonden de invulbare enquêtes, die als bijlage per e-mail mee werden gestuurd. Maar ook dat leverde niet de juiste kwaliteit op. Veel mensen haakten af, omdat ze niet wisten hoe de enquête te openen. Tegenwoordig is het allemaal een stuk gemakkelijker. Iedere vraag wordt op het scherm weer gegeven. De respondent kan de enquête invullen door antwoorden aan te klikken.

En zo willen wij u ook van dienst zijn. Onze enquêtes zijn handig in het gebruik. Zo kunt u zich helemaal richten op het onderzoek en niet op het gebruik van software voor de enquête. U kunt al uw energie steken in de inhoud van het onderzoek. Een ander groot voordeel is dat de enquête volledig online wordt ingevuld. U hoeft zich dus geen zorgen te maken om bepaalde software op uw computer te installeren.

Wat voor soort enquête u opstelt is geheel afhankelijk van wat u wilt bereiken. Belangrijk is om daar vooraf goed over na te denken. Wij zijn gespecialiseerd in het opstellen van gemakkelijke en meer ingewikkelde enquêtes. We passen ons dus altijd aan uw wensen aan. Tevens zijn onze online onderzoeken voorzien van verschillende mogelijkheden. Zo hebben we de beschikking over diverse vraagtypen. Maar we kunnen ook uitnodigingen per e-mail versturen, de opmaak in uw huisstijl garanderen en de rapportage overzichtelijk weergeven.

Het aantal online enquêtes is de afgelopen jaren gestegen. Wij verwachten dat dit percentage ook de komende periode doorzet. Andere experts voorspellen dat binnen enkele jaren zelfs de helft van al het marktonderzoek op Internet plaatsvindt. We hechten daarom veel waarde aan goede en betrouwbare ondersteuning. Vandaar dat we altijd voor u klaar staan om u een helpende hand aan te reiken.

Vraag een offerte aan

U kunt hier een offerte op maat aanvragen.

Bel mij terug

Een beller is sneller. Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.

Nieuwsbrief aanmelden

Meld u nu aan voor onze gratis mailing. Zo blijft u uitstekend op de hoogte.