U heeft de Flash Player nodig voor een correcte weergave van deze website.

Website beheer

Een website beheren is een vak apart. Gelukkig hoeft u het wiel niet helemaal zelf uit te vinden. Dat hebben wij al voor u gedaan. De medewerkers van Triple Internet Solutions weten wat er bij komt kijken om een website te beheren. Zij zijn er tevens in gespecialiseerd en kunnen u daardoor uitstekend van dienst zijn.

Om uw website goed te beheren is een bepaald systeem vereist. Dat systeem wordt ook wel een content management systeem of CMS genoemd. Dit is een applicatie die mensen zonder technische kennis gemakkelijk kunnen gebruiken om hun website te beheren. U hoeft dus helemaal geen technische kennis in huis te hebben om goed om te gaan met uw website. Met gemak kunt u zo uw website geheel up to date houden.

Wij helpen u op weg met het beheren van uw website. We zullen alles rustig uitleggen, zodat u er het meeste profijt van hebt. Een content management systeem kan worden gebruikt om content te creëren, te beheren en te wijzigen. Dan kunt u onder meer denken aan teksten en illustraties. Ook is het mogelijk om video´s op uw website te plaatsen. Dat klinkt misschien wat ingewikkeld, maar met het systeem is het heel goed te doen. We vertrouwen erop dat u na onze uitleg zelfstandig aan de slag kunt met het beheren van uw website.

Mocht u niet in de gelegenheid zijn om uw website zelf te beheren, dan doen wij dat met plezier voor u. Dag in, dag uit wordt uw website in de gaten gehouden door onze experts. U heeft daar zelf helemaal geen omkijken naar. U kunt ons erop vertrouwen dat uw website in goede handen is. Wij vinden het belangrijk dat uw website optimaal functioneert op Internet. Mogelijke problemen signaleren wij snel, waardoor uw website zo goed mogelijk blijft draaien. U kunt daardoor al uw tijd steken in uw onderneming en alles wat daarbij komt kijken.

Wij zijn specialisten op het gebied van website beheer. Zo hebben wij een professionele helpdesk om u bij al uw vragen te woord te staan. Als u vastloopt en contact met ons zoekt krijgt u gelijk een expert aan de telefoon. We zullen u rustig te woord staan, waardoor u gauw weer aan de slag kunt. Belangrijk daarbij is dat u zo min mogelijk hinder ondervindt van mogelijke problemen.

Ook met het beheren van uw website houden wij u goed op de hoogte. Vooraf geven wij u tevens gericht advies. Zo weet u precies wat u kunt verwachten en komt u niet voor verrassingen te staan.

Vraag een offerte aan

U kunt hier een offerte op maat aanvragen.

Bel mij terug

Een beller is sneller. Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.

Nieuwsbrief aanmelden

Meld u nu aan voor onze gratis mailing. Zo blijft u uitstekend op de hoogte.