U heeft de Flash Player nodig voor een correcte weergave van deze website.

Webwinkel

U hoeft de deur niet meer uit om spullen in huis te halen. U kunt van alles bestellen via Internet. Dat kunnen bijvoorbeeld cd’s, dvd’s of spelletjes zijn. Maar ook boeken of tweedehands spullen. U kunt zelfs uw boodschappen online bestellen. Tegenwoordig kan alles digitaal. De deskundigen van Triple Internet Solutions zagen deze trend op tijd aankomen. Vandaar dat we er in zijn getraind om overzichtelijke webwinkels te maken voor uiteenlopende bedrijven en producten.

Veel Internetgebruikers kopen goederen online. Het is daarom belangrijk dat die producten overzichtelijk gepresenteerd worden. Een bezoeker mag niet kunnen verdwalen in de webwinkel. Wij houden van overzicht en streven er naar om iedere webwinkel professioneel te presenteren.

Belangrijk daarbij is dat de bezoeker alles goed weet te vinden in de webwinkel. Het dient duidelijk te zijn waar welke producten staan. Kernwoorden van goederen zijn daarbij uiterst belangrijk. Ook het bestellen van daadwerkelijke producten dient een helder proces te zijn. Met gemak moet een koper online een product kunnen bestellen. En dat is mogelijk met de webwinkels van Triple Internet Solutions. Als u ons inschakelt, hoeft u niets te installeren. Wij regelen alles van begin tot eind voor u.

Onze online winkels kunnen uitgebreid worden en zijn tevens aanpasbaar. Mocht u over een paar jaar uw huisstijl veranderen, dan kunt u ook de webwinkel gemakkelijk aanpassen. Daarnaast worden onze webwinkels perfect gevonden door de zoekmachines. Dat houdt in dat uw producten optimaal gevonden zullen worden door vaste bezoekers, maar ook door gebruikers die het Internet afspeuren.

De webwinkel bestaat uit twee delen. Allereerst is er de winkel die de bezoeker ziet. Daar vindt u onder meer de home pagina, het assortiment, een winkelmand, het bestelproces en online betaalmogelijkheden. Natuurlijk biedt de webwinkel ook een aantal pagina’s met algemene informatie over de online winkel. Onduidelijkheden kunnen daar uitgelegd worden.

Het tweede deel van de winkel is het beheersysteem. Dat is alleen voor uw bedrijf toegankelijk. Hier vindt u bijvoorbeeld de inhoud van de pagina’s en het assortiment. U kunt tevens de klantgegevens en de gehele website beheren. Ook koppelingen met uw administratie behoren tot het tweede gedeelte. Zo heeft u alle gegevens overzichtelijk bij de hand en hoeft u niet bang te zijn dat u iets kwijtraakt.

Onze webwinkels zijn uitvoerig getest door anderen. Zodoende weten wij dat de winkel voldoet voor iedere bezoeker. Wij kunnen u dus optimale kwaliteit garanderen.

Vraag een offerte aan

U kunt hier een offerte op maat aanvragen.

Bel mij terug

Een beller is sneller. Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.

Nieuwsbrief aanmelden

Meld u nu aan voor onze gratis mailing. Zo blijft u uitstekend op de hoogte.