U heeft de Flash Player nodig voor een correcte weergave van deze website.

Zoekmachine optimalisatie

Via zoekmachines komen veel bezoekers naar een website voor de eerste keer. Internetgebruikers zoeken op zoektermen en scrollen door diverse websites. Het is de ideale manier om nieuwe vaste bezoekers te vinden voor uw website. Daarom zorgen wij ervoor dat uw website geoptimaliseerd wordt voor de verschillende zoekmachines. De belangrijkste zoekmachines zijn onder meer Google en Yahoo. U wordt daardoor nog beter gevonden door de juiste Internetgebruikers.

Stel dat iemand zoekt op het woord ‘fiets’. Kort daarop verschijnt een lange lijst met allerlei zoekresultaten. Het is dan de kunst om bovenaan die lijst te staan, want op die sites wordt als eerste geklikt. Het is daarom zonde als u midden in de lijst staat, want daardoor loopt u veel bezoekers mis. Wij zorgen er daarom voor dat uw website hoog in de lijst komt te staan. Bezoekers zullen dan eerder uw website aanklikken om alles over bijvoorbeeld fietsen te lezen. Stel dat u nog lager in de lijst staat, dan merken gebruikers u niet eens op. Veel gebruikers scrollen niet door tot de zevende pagina van de zoekresultaten als ze op de eerste pagina al het gewenste resultaat hebben gevonden.

Wanneer u uw website optimaliseert voor zoekmachines zullen er veel meer bezoekers gericht naar uw website komen. Als ze oprecht geïnteresseerd zijn in het onderwerp, zullen ze vast en zeker langer blijven hangen dan een paar seconden of minuten. Ze zullen uw website uitvoerig lezen en indien mogelijk online een product aanschaffen. Wellicht keren deze bezoekers vaker terug. En het is uiteindelijk bedoeling om bezoekers vast te houden. Zo krijgt u als bedrijf meer bezoekersaantallen. Daarnaast krijgt u ook meer naamsbekendheid en dat is altijd fijn.

Het is en blijft een proces om uw bedrijf vindbaar te maken voor de zoekmachines. Wij willen u daar graag bij helpen. Zo kunnen wij in een keer uw gehele website optimaliseren. Het is een goede investering in uw eigen bedrijf. Mocht u later nieuwe pagina´s content toevoegen, dan dienen die apart te worden geoptimaliseerd. U bent zelf geheel vrij om aan te geven hoeveel u ervoor over heeft om goed gevonden te worden op het wereldwijde web. Hoe meer geld u wilt uitgeven, hoe hoger u scoort op de lijst van zoekresultaten. Maar die keus ligt geheel bij u. De medewerkers van Triple Internet Solutions willen u graag adviseren en helpen u om een keus te maken.

Vraag een offerte aan

U kunt hier een offerte op maat aanvragen.

Bel mij terug

Een beller is sneller. Laat uw nummer achter en wij bellen u terug.

Nieuwsbrief aanmelden

Meld u nu aan voor onze gratis mailing. Zo blijft u uitstekend op de hoogte.